måndag 30 april 2012

Proteinbak

Ja, bakade muffins idag. Passade på:)

6 dl sloow protein vanilj
1/2 tsk Vanilj
2 hela ägg + 4 äggvitor
1/2 dl rapsolja (tog bort en msk pga att jag inte fick tag på någon laktosfri yogurt med låg fettprocent)
1 dl laktosfri 10% yogurt blandat med 1 dl 1% laktosfri mjölk (borde varit 2 dl 0,5% yogurt)
2 msk bakpulver
75 gr laktosfri kvarg 1%
1 msk sukrin
175 grader i 23 min

Klickade i en klick hade sedan i en äppelblandning bestående av 1 äpple, 1 msk sukrin, kanel och 5 hackade mandlar och klickade sedan på en ny klick muffinssmet(gjorde mer men det är detta jag använt). Var godare med sukrin än sötningsmeddel. Nästa gång blir det med choklad och cockosfett istället för rapsolja:D








Inga kommentarer: