söndag 1 november 2009

Höstlov
























har vi haft. Så mysigt och härligt har det varit. Barnen och vi har gått på upptäcktsfärder och hittat något spännande varje dag. På fredagen gick vi ner till Näset och upptäckte att stranden växt och att man kunde gå runt udden. På em åkte jag och hämta Christer, barnen lekte bra själva och spelade bla schack.

Lördag gick vi vartenda liten stig vi hittade. Hittade en gammal bil, skruttbil! Tittade på olika träd, jämförde tall och gran, vi hade sällskap av kisse hela utflykten:) Vi gick nästan rakt på 2 orrar som pickade omkring. På em åkte vi till kyrkan, men gudstjänsten var blodfattig, så vi gick tidigare än väntat och tände ljus på graven. På kvällen var vi till Kenneth och åt en femstjärnig middag. Eller vad säger ni om vitlöksrostade rotfrukter med pumpafrön, rådjur, vinsås, trattkantarelssås...sjukt gott!
Idag sken solen, så vi provade att klättra i träd:D Det var roligt och förvånansvärt lätt! Pojkarna var lite fega till en början, men sedan gick det framåt! Vi utmanade vår balans också genom att gå på spången som går från fastlandet till en lite holme. 75 meter planka;) Hade blivit blött om någon halkat..o kallt;) Iaf, där upptäckte vi att världens största älg hade varit ute och gått..o det var också lite häftigt..barnen verkar iaf enormt nöjda.

Inga kommentarer: